pe 25. kesäk. | Pienniemen Taiga-tila

Juhannusretki Saimaalla 25.-27.6.

Tervetuloa Saimaalle juhlistamaan juhannuksen valon juhlaa Haukkovuorien kalliovuorille ja tuntemaan pyhien vuorien koskettava voima! Opastan Sinut paikoille, mihin Saimaan esi-isämme ovat kokoontuneet kesäpäivän seisauksen juhliin kautta aikojen, omine rituaaleineen.
Rekisteröityminen on suljettu
Juhannusretki Saimaalla 25.-27.6.

Paikka & aika

25. kesäk. klo 13.00 – 27. kesäk. klo 14.00
Pienniemen Taiga-tila, Rakokiventie 270, 52230 Puumala, Finland

Tietoja tapahtumasta

Pienniemen Taiga-tila  edustaa yhtenä osana Saimaan järvipuiston, Unescon luonnon  ja kulttuurin  perintöä, se on ikivanha asuinpaikka Saimaan hyljevesin äärellä. Pienniemellä pääsee tuntemaan luontoa ja kuulemaan, mitä myyttiset loitsut merkitsivät metsä- ja vesikansamme arjessa ja juhlassa.

Juhannusretken teemana on Saimaan kalliovuorien pyhät paikat  - Teemme retkiä meloen ja soutaen Saimaan Luonterin ja Lietveden saariston  pyhille kalliovuorille, Haukkovuorille, Uimasalon Sarkastenvuorelle, Kaarnavuori-Kuvavuorelle ja sunnuntaina Astuvasalmen kalliomaalauksille.

Retkiemme tukikohdassa. Taiga-tilallani ohjelmassa on juhannusyön taikoja, villiyrttisauna j a Kaisan sydän käsien energiahoitoa,  Kristiinan koskettavat tarina Suomen seitapaikoista,  juhannustulet ja perinteistä juhannusevästä.

Lue lisää

https://www.spiritguidesaimaa.com/post/juhannusretki-saimaalla

Tickets
Hinta
Määrä
SUMMA
  • Pienniemen juhannusretk 2 yötä
    €160
    €160
    0
    €0
Yhteensä€0

Jaa tämä tapahtuma