Sat, Feb 20 | Spirit Guide of Saimaa

Neitvuoren Lumikenkä-retki

Lähde kanssani huiputtamaan Neitvuoren talvisen lumivuoriston syliin. Lumikengillä; pääset lähelle luontoa näkemään ja kuulemaan luontoa. Saat askeltaa pulverilumessa koskemattomilla lumikentillä tai haastaa itsesi lumiseikkailuun nousemaan vuoria ylös ja laskemaan telemark-askelin vuoria alas.
Rekisteröityminen on suljettu

Paikka & aika

Feb 20, 11:00 AM – 2:00 PM
Spirit Guide of Saimaa, Neitvuorentie 656, 52100 Mikkeli, Finland

Tietoja tapahtumasta

Lähde kanssani huiputtamaan Neitvuoren talvisen lumivuoriston syliin. Lumikengillä; pääset lähelle luontoa näkemään ja kuulemaan luontoa. Saat askeltaa pulverilumessa koskemattomilla lumikentillä tai haastaa itsesi lumiseikkailuun nousemaan vuoria ylös ja laskemaan telemark-askelin vuoria alas.  Lumikenkäily on terveellistä liikuntaa ja tuottaen iloa ja kuntoa mielelle ja keholle upeissa luontokohteissa

Tervetuloa Opas Tiinan liikuttaville luontoretkille iloitsemaan talviluonnosta.  www.spiritguidesaimaa.com

Varustaudu: Sään mukainen liikunta-asu, hyvät nilkkaa tukevat jalkineet + säärystimet, selkäreppu + omat retkieväät.  Hinta 40€ /hlö sisältäen lumikengät ja sauvat. 

Ilmoittaudu 18.2.2021 mennessä 0500 380 032, guidetiina@gmail.com

Lähtöpaikka: Neitvuoren pysäköintialue https://www.luontoon.fi/neitvuori-luonteri/kartatjakulkuyhteydet

Tulevat talvi- ja lumikenkäretket :  28.2 klo 10.00- 14.00 Lumikenkävaellus Kalevalanpäivänä Pienniemen Taiga-tilalle  25.2-28. 2.Pienniemen Taiga-tilan talvileiri ja lumiretket saunan hoivaa  Pienniemi Taiga-tila on Opas -Tiina Sinikan, tytär hongikon: luonnon perintötila ja ikivanha asuinpaikka Saimaan hyljevesin äärellä. Pienniemellä pääsee tuntemaan luontoa ja kuulemaan, mitä myyttiset loitsut merkitsivät metsä- ja vesikansamme arjessa ja juhlassa.  Pienniemen Taiga tila tarjoaa liikuttavia retkiä höystettynä luonto-ohjelmilla, yösijaa, saunan hoivaa, elävän tulen lämpöä – ikivanhoja perinteitä kunnioittaen. Haukkovuori on yksi Saimaan geoparkpuiston upea luontonähtävyys.  Tykkää! facebook.com// Pienniemen Taiga-tila  Tule bongaamaan tähdistösi jylhien kalliovuorten kainalossa Saimaan rannalla retkitukikohdassa Pienniemellä – elävää tulta, retkitorppa, järvimökki, kota, Pohjantähti-loue. Saimaan opaspalveluita lumikengin, hiihtäen, seikkaillen ja eräluontotaitoja harjoitellen.

Tickets
Hinta
Määrä
SUMMA
 • Lumikenkäretki Neitvuorelle
  €40
  €40
  0
  €0
Yhteensä€0

Jaa tämä tapahtuma

 • Facebook - Black Circle
 • Twitter - Black Circle
 • Instagram - Black Circle

Vanhanpappilantie 4 
52100 Anttola

050 0380 032 

guidetiina@gmail.com

©2019 by Spirit Guide of Saimaa.