top of page
  • Writer's pictureTiina Leinonen

Koe Saimaan henki - Feel the Spirit of Saimaa!

Päivitetty: 28. kesäk. 2019

“Alituinen kiire, lisääntyneet ärsykkeet ja tiivistynyt kaupunkiympäristö on meille ihmisinä haastava ja kuluttava tapa elää. Luonto ei väsytä mielemme kapasiteettia vaan lataa sitä.

Siksi johdatan ihmisiä latautumaan luonnon äärelle,

läpi vuodenaikojen .”

TIINA LEINONEN


Vien sinut seikkailulle Saimaan järvien ja jääkenttien kimallukseen, Luonterin kalliovuorille saarien ja luotojen labyrinttiin. Kanssani voit kokea luonnon rauhaa ja mystiikkaa opastetusti, omatoimisesti tai latautua Pienniemen luontotilalla. Takaamme sinulle onnistuneen ja voimauttavan kokemuksen, jotta luonto voi antaa unelmillesi siivet!

• HENGITÄ TAIGAA Luonto-opastukset ryhmille • SEIKKAILE MAALLA JA VESILLÄ Omatoimisille luontoretkeilijöille • PIENNIEMEN TAIGA-TILA Majoitus- ja luontokeskus

Hengitä taigaa

Olen oppaasi luonnonsaloihin metsiin, vesille ja myös henkiseen hyvinvointiin. Pääsette nauttimaan paikoista, joissa ihmiset ovat voimaantuneet kautta aikojen luonnon rauhoittavasta voimasta. Voit valita ryhmällesi kiinnostavan palvelun ja Taiga –teeman kiinnostusalueesi mukaan. Kanssamme pääset matkalle myös Suomalaiseen luontomytologiaan, metsän tarinoihin ja uskomuksiin.


Seikkaile maalla ja vesillä

Autan omatoimisia retkeilijöitä onnistuneempaan luontokokemukseen vuokraamalla välineitä sekä valmiiksi suunnitelluilla reiteillä. Omatoimireitit on suunniteltu eritasoisille kulkijoille, niin maalla kuin vesillä. Valmiiksi suunnitellut reitit tukevat mindfullness -tyyppistä mielen rauhoittamista luonnon avulla. Autamme mielellämme myös siirtymien ja majoituksen järjestelyissä.


Pienniemen taiga

Pienniemi on voimauttava luontokeskus jylhien kalliovuorten kainalossa Saimaan Luonterilla. Pienniemi on Suomalaisen mytologian pohjalta rakennettu pieni luonnon keskellä oleva majoituskohde. Pienniemi tarjoaa Saimaan retkeilijöille sula- aikana ja talvisin majoitusta, saunaa ja ruokaa, metsäsuomalaista osallistavaa elämäntapaa jylhien kalliovuorten kainalossa. Pienniemessä olet Saimaan luontorikkauksien keskellä.

Ota yhteyttä, etsimme yhdessä sinulle parhaat elämykset!


Oppaasi Saimaan taikaan, järvi- ja taigaluontoon,

Tiina

Your Spirit Guide of Saimaa
39 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page