top of page
  • Writer's pictureTiina Leinonen

Saimaan talviretkeilypäivät -lumikengin, hiihtäen, tähtitaivas, kuutamoyö, jääretki -fantasia


Lähde lumikenkäilemään talvisen metsäluonnon syliin. Lumikengillä; pääset lähelle luontoa näkemään ja kuulemaan luontoa. Saat askeltaa pulverilumessa koskemattomilla lumikentillä tai haastaa itsesi lumiseikkailuun nousemaan vuoria ylös ja laskemaan telemark-askelin vuoria alas. Lumikenkäily on terveellistä liikuntaa ja tuottaen iloa ja kuntoa mielelle ja keholle talvisen luonnon sylissä .

Opas -Tiinan liikuttavat retket , pr- luontojuhlat .... varaa omasi -Tervetuloa!


Tarjolla on toiveittesi mukaan muutaman tunnin päiväretkistä pidempiin vaelluksiin - mahdollista myös yöpyminen Pienniemen erämökillä saunoineen!


Soita Opas-Tiinalle (050 0380 032) ja varaa upea luontokokemus lumisella Saimaalla!

Kenelle: Lumikenkäily sopii kaikille; lapsista -vaareihin; askeltaminen lumessa on tehokkaampaa kuin sauvakävely, mutta terveellisempää keholle lumisen alustan takia ja kehittää kehon tasapainoa. Ohjauksessani huomioin aina ryhmän kunnon ja iän ja erityistoivomukset ja taitotason mukaan lumikenkäilyn abc salat (aloittelijat) ja lumikenkäilyn ABC salat monimuotoisessa metsä ja vuorimaastossa (kuntoilijat)


Missä: Lumikenkäilyn saloista pääsee nauttimaan missä vain on lumista luontoa : Jääkentiltä -metsiin ja vuoriin aina ryhmän taitotason mukaisesti. Saimaan kätkettyjen aarteiden luonto-alueet: geopark SaimaSydänmaan taigaan metsä- vuoriympäristössä, Neitvuorelle seudun kuuluisimmalle luontoalueelle ja nähtävyydelle, esihistoriallisille vuorille Uimasaloon ja Astuvansalmen kalliomaalauksille tai asiakkaan luontokohteessa.


Lumikenkäilyssä ei ole pakkasrajaa, sillä askeltaminen kovassa pakkasessa tehdään rauhallisesti.


Esimerkkejä hinnoista:

  1. Hinnat: päiväretki alk. 50€/hlö 3-9 hlön ryhmälle (sisältää opastuksen ja lumikengät) 1-2 henkilön ryhmät alk. 70€ /hlö. 10- 20 hengen ryhmät neuvotellaan tilauskohtaisesti Lisämaksusta retkivälipala maastossa!

  2. Luontolomaviikonloppu (pe-su) Opas Tiinan Pienniemen erämökki alkaen 150€/hlö (mökki+sauna, opastetut lumikenkäretkeä varusteineen)

Soita ja varaa upea luontokokemus! Opas-Tiina puh. 050 0380 032


79 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page