top of page
  • Writer's pictureTiina Leinonen

Kesäkuun luontorytmi- ja metsärumpukurssi Pienniemellä

Päivitetty: 5. kesäk. 2020

Tule tekemään itsellesi upea uniikki metsärumpu!

Pienniemen taigatilalla Haukkovuoren kainalossa, Puumalan Hurissalossa järjestetään 6.6. 2020 KESÄKUUN LUONNON ÄÄNIMAISEMA- JA METSÄRUMPUKURSSI.


Aloitamme kurssipäivän rentouttavalla rummutuksella ja kuulet hieman rummuista ja soittamisesta. Päivän aikana liotamme ja värjäämme poronnahan, kiinnitämme sen runkoon, teemme rumpuun kädensijan ja valmistamme rumpukapulan. Sään ja aikataulun salliessa vihimme rummun. Päivän päätteeksi pääset nauttimaan saunan löylyistä


Kurssi järjestetään, mikäli osanottajia on min. 6 henkilöä. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 29.5. mennessä. Kurssin vetää Rumpu-ukko (tai Rumpu-ukon ”akka”) shamaanirumpu.net. Kurssi sopii lapsista vaareihin ja mummoihin, luontokasvattajille, yrityksien virkistyspäiväksi, maatila-, luonnontuote- ja luontomatkailuyrittäjille – kaikille aihepiiristä kiinnostuneille!


Pienniemi on Opas-Tiinan perintötila ja ikivanha asuinpaikka Saimaan hyljevesien äärellä. Pienniemellä pääsee tuntemaan luontoa ja kuulemaan, mitä myyttiset loitsut merkitsivät metsä- ja vesikansamme arjessa ja juhlassa. Pienniemen taigatila tarjoaa luonto-ohjelmia, yösijaa, saunan hoivaa, elävän tulen lämpöä – ikivanhoja perinteitä kunnioittaen. Läheinen Haukkovuori on yksi Saimaa Geopark -puiston upea luontonähtävyys, jota pääset näkemään Pienniemeltä meloen tai soutaen, vesitiematka 1 km.



83 katselukertaa0 kommenttia
bottom of page